Recension av Junibacken

Idag var jag på Junibacken på efm då det är färre besökare (undvik helger och lov). Man kan ju tänka att det bara är barn som får ut något av ett besök där men jag som vuxen uppskattar verkligen restaurangen pga deras goda räkmacka och andra läckerheter i form av raw glass och pannkakor som går att få med kokosgrädde. Och mycket går att allergianpassa. Så underbart för mig!

En annan sak jag gillar där är Sagotåget som tar dig genom Astrid Lindgrens välbekanta sagovärld. Blir alltid lite sorgsen på slutet när bröderna Lejonhjärta ska hålla på och hoppa ut från fönster och stup. Typ nu fattar jag, inte när jag var barn vad de höll på med.
Åkturen känns som en bättre version av kärlekstunneln men man sitter i en box som ibland är flera meter upp i luften. Håll i barn och mobiler hårt!
Kolla vad vackert!

sagotaget

Muminföreställningen – Hur gick det sen? gillar jag oxå. Så mycket fint att titta på.

Junibacken

 

2 Responses to "Recension av Junibacken"

 • Baltazar
  9 mars, 2016 - 21:07

  Fina bilder!

  • Sthlm Style
   10 mars, 2016 - 00:52

   Tack! <3

Leave a Reply