My Muesli

Förra veckan hamnade jag på öppningen av en ny unik butik i Stockholm på Mäster Samuelsgatan 11. En butik som säljer ekologisk müsli utan konstgjorda färg eller aromämnen.
Man kan även blanda sin egen favoritmüsli på deras >hemsida< och få den hemskickad. Det finns 80! olika ingredienser att välja mellan.
Jag fick smaka på en färdig blandning som heter Paleo Nut & Coco Crunch som innehåller färre kolhydrater och är baserad på nötter och frön istället för havre eller vete. Passar mig bra som äter lågkolhydratkost.

Mymuesli, Coconutcrunchy, 149 kr

De har även mymuesli2go. Bara att lägga till mjölk eller yoghurt.

Mymuesli, Blueberry-2go,

Titta in i butiken och hitta en ny frukostfavorit!

 

2 Responses to "My Muesli"

 • Ron
  18 mars, 2016 - 13:06

  Dom säger i butiken att det är en speciellt framtagen musli för stockholm en limited edition,,

  Men faktum är att samtliga limited edtion finns redan i butiken under ett annat namn på burken , limited versionen kostar 129kr medans originalversionen kostar 89kr

  Exempel http://se.mymuesli.com/muesli/limited-edition/mytherapistisachocolatemuesli

  Exempel http://www.mymuesli.com/muesli/schoko/kakaosplitter-nuss-muesli

  Båda finns alltså i den svenska butiken på mäster samuelsgatan BAD very BAD

 • mymuesli.se
  21 mars, 2016 - 13:23

  Hej Ron!

  Vi hjälper Stockholm Style att svara på din kommentar. Vår Limited Edition är särskilt framtagen för vår Sverigelansering med budskap som ”myfuckeduplifemuesli”, ”myhappydivorcemuesli”, ”mytherapistisamuesli” och ”myworsthangovermuesli”. Detta är en müsliförpackning som skiljer sig från våra klassiska mymuesli-tuber och har tagits fram som ett designsamarbete, en särskilt kollektion framtagen just för mymuesli. Tanken är att man väljer till exempel ”my therapist is a chocolate muesli” på grund av budskapet på dosan och denna har en begränsad tillgänglighet och därför mer exklusiv.

  Måste även korrigera att cacaonibs & nuts müslin kostar 99 kr. http://se.mymuesli.com/muesli/chocolate/cacaonibs-nuts-muesli

  Vi uppskattar att du uppmärksammar detta. Vi försöker inte lura våra müsli-vänner utan vill istället erbjuda något nytt och annorlunda.

Leave a Reply